Incognito

Incognito
Geboortedatum: 2013
Geslacht: Hengst
Kleur: Bruin
Stokmaat: 1.69m
Stamboek: KWPN
Afstamming: Davino VOD x Vivaldi
Incognito Incognito

Incognito Niet te missen!

 

Incognito gaat alles behalve onopvallend door het leven. De bruine Davino VOD-zoon slaagde met een prachtige cijferlijst voor zijn verrichtingsonderzoek met maar liefst een negen voor zijn instelling. Incognito lijkt hiermee het dringende antwoord te zijn op de vraag in de dressuurpaardenfokkerij. 

 

Incognito stamt af van Davino VOD, de halfbroer van de eveneens KWPN-goedgekeurde UB 40. Davino VOD is door een noodlottig ongeluk veel te jong de fokkerij ontvallen. Maar in de korte tijd dat hij te fokkerij heeft kunnen bedienen heeft hij wel van zich laten horen. In 2015 werd zijn dochter Heliana VOD nationaal kampioen bij de driejarige dressuurmerries en nu dus heeft Davino VOD zijn eerste goedgekeurde zoon.  

 

Incognito’s moeder Dolce Vita Vrouwe is een dochter van de karaktervererver Vivaldi. Verder in de moederlijn is overgrootmoeder Mimosavrouwe te vinden. Deze Donnerhall-dochter is de moeder van het Grand Prix-paard Glock’s Undercover en de grootmoeder van KWPN-hengst Amazing Star en het Zware Tour-paard Zhivago. 

 

In het verrichtingsonderzoek slaagde Incognito met maar liefst 83,5 punt en de verrichtingscommissie was lovend in het eindoordeel: Incognito kan ras, uitstraling, lichtvoetigheid, rijdbaarheid en zelfhouding verbeteren in de dressuurpaardenfokkerij. Maar ook vanuit de sport is Incognito’s aanleg gespot; in samenspraak met het Glock’s Performance Center zal Incognito opgeleid worden voor de hoge dressuursport. 

 

Uit de stam van Amazing Star (m. Taliavrouwe), tevens moeder van het GP-paard Zhivago en volle zus van Glock’s Undercover.
Uit deze moederlijn komt heel veel sport!!!

  • Sacramento (v. Amsterdam), Intermediaire I
  • Rising Star (v. Krack C), Intermediaire I
  • Waikiki (v. Sandro Hit), ZZ-Licht
  • Talin (v. Jazz), Intermediaire I
  • en vele anderen

Incognito is een fantastisch gefokte hengst met aan vaderskant de twee top Trakheners Hofrat en Michelangelo. Aan moederskant vinden we Vivaldi, Houston en Donnerhall die schoonheid en topsport in één paard verenigen.

 

Incognito: dekgeld € 900,- (vaste kosten € 250,- + bij dracht € 650,-)

Contactgegevens

Leo Brouwer
+31 (0)6 12 720 084
Leo@stalbrouwer.com

Marthijs Brouwer
+31 (0)6 30 551 138
Marthijs@stalbrouwer.com

Stal Brouwer
Achter ‘t Hout 17
9461 TH Gieten